over Ons

ONS VERHAAL

Skin Art tatoostudio Opmeer is begonnen in 2000 in de binnenstad van Opmeer. Kort hierna zijn wij verhuist naar de huidige locatie waar wij al jaren bekend staan in West-Friesland als de oudste tattoo studio, hierdoor zijn wij inmiddels ook een breed begrip in Noord-Holland.

Tatoeages gaan een leven lang mee. De klant is er daarom bij gebaat als er tijd en aandacht aan de te zetten tattoo besteed wordt. Dat kan volgens ons alleen in een rustige omgeving. Bij ons worden niet 'even snel' tattoo's gezet en ook lopen ze terwijl we zitten te werken de deur niet plat. We werken uitsluitend volgens afspraak!

We werken alleen volgens afspraak omdat we ons gedegen voor willen bereiden. De voorbereidingen kunnen namelijk wat apparatuur en naalden betreft per tattoo verschillen. Omdat we altijd het hoogste niveau trachten te bereiken is het noodzakelijk dat we ons van te voren in de te zetten tattoo kunnen verdiepen.

Tattoo studio

Skin Art zet tattoos in alle denkbare stijlen. Er zijn tienduizenden(!) ontwerpen in de shop aanwezig.
Ook werken we volgens jouw eigen ontwerp als je dat wenst.

Alles is bespreekbaar bij Skin Art Tattoo. Wij begeleiden klanten ook bij hun te maken keuze.
We leggen bijvoorbeeld uit dat de ene tattoo meer geschikt is voor een bepaald lichaamsdeel als de ander. De eindbeslissing van hoe en waar een tattoo er op moet komen blijft uiteraard ten alle tijden bij de klant liggen.

Bij Skin Art hoeft je niet bang te zijn om je eigen mening kenbaar te maken. Wij luisteren naar alles wat je te wensen hebt en bij ons is iedereen welkom.

Wil jij een tattoo?

We make the finest tatoo artwork in the city